За нас

Factory building

Фирма Милмекс  ООД е създадена през 1994 година, като работилница за шоколадови изделия.

Фирмата разполага с производствена фабрика, намираща се до гр. София, с разгъната застроена площ 2780 кв.м. Сградата е на два етажа и е с адрес гр. Божурище 2227, бул. Европа №156.

Фабриката произвежда над 60 вида шоколадови изделия - десертни блокове, бонбони и полуфабрикати, като използва най-качествени суровини и материали. Милмекс ООД налага на пазара асортименти с гарантирано съдържание на натурални какаови продукти.

Мисията на фирмата е поддържането на постоянно високо и стабилно качество на предлаганите продукти, включително чрез подобряването на технологичните процеси. Разработване и внедряване на нови продукти с оглед разширяване на кръгът от клиенти и завладяване на нови пазари. Както и прецизиране на подбора на доставчиците на основните суровини и материали, чрез периодична оценка и преоценка на работата с тях, както и при необходимост избор на нови доставчици.
Шоколадова фабрика Милмекс предлага богат асортимент от шоколадови изделия, сред които: плътни шоколадови бонбони, черупкови шоколадови бонбони, тунквани шоколадови бонбони, плътни шоколадови блокчета, шоколадови блокчета с пълнеж, шоколадови десерти и ръчно изработени бонбони. Ръчните шоколадови бонбони или блокчета, могат да бъдат изработени с ваша снимка или фирмено лого.

Производството на фабриката включва не само захарни изделия, но и диабетични и диетични изделия. За диабетичните и диетичните продукти се използват малтитол, фруктоза и стевия - продукти, които не правят компромис с добрият вкус на шоколада, но спазват изискванията на клиента, предпочел изделия без захар.
Milmex site header
Home
Flag EN
ВИДЕО - технологичен процес.
КЪДЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ нашите продукти?